• Baze de date online:
  • Arheologie
  • Etnografie
  • Monumente
  • Muzee
  • Carte
  • Arte interpretative

Scrisoare oficială - Ministerul Afacerilor Externe din Belgia. Scrisoare trimisă de Ministerul Afacerilor Externe din Belgia lui George Enescu, căruia i-a fost expediată o copie autentică a Decretului Regal din 10 mai 1924 de conferire a distincţiei „Crucea de Commandor al Ordinului Leopold al Belgiei”

Scrisoare oficială - Ministerul Afacerilor Externe din Belgia; Scrisoare trimisă de Ministerul Afacerilor Externe din Belgia lui George Enescu, căruia i-a fost expediată o copie autentică a Decretului Regal din 10 mai 1924 de conferire a  distincţiei „Crucea de Commandor al Ordinului Leopold al Belgiei” - Muzeul Naţional "George Enescu" - BUCUREŞTI (Patrimoniul Cultural National Mobil din Romania. Ordin de clasare: 2084/15.02.2018 - Fond)

Deţinător / Owner *
* la data clasării / at the time of listing
Domeniu / Domain
Documente
Nr. inventar / Accession number
5317
Tip / Type
Scrisoare oficială
Autor/Emitent / Author/Issuer
Ministerul Afacerilor Externe din Belgia
Titlu/Subtip / Title/Subtype
Scrisoare trimisă de Ministerul Afacerilor Externe din Belgia lui George Enescu, căruia i-a fost expediată o copie autentică a Decretului Regal din 10 mai 1924 de conferire a distincţiei „Crucea de Commandor al Ordinului Leopold al Belgiei”
Material
Hârtie
Tehnică / Technique
Dactilografiat
Dimensiuni / Dimensions
L: 27,6 cm; La: 21,5 cm
Datare / Dating
10 iunie 1924
Fişă întocmită de / Record made by
Lancuzov, Mihaiu
Ordin de clasare / Listing order
2084/15.02.2018 - Fond
Poziţia 3
Descriere / Description
 
Scrisoare trimisă de Ministerul Afacerilor Externe din Belgia lui George Enescu. Aceasta este anunţat că i-a fost expediată o copie autentică a Decretului Regal din 10 mai 1924 de conferire a distincţiei „Crucea de Commandor al Ordinului Leopold al Belgiei”. Textul este dactilografiat în limba franceză. Pentru ministru semnează olograf (R...) de (M...) Director General. Documentul are antetul Ministerului de Externe al Belgiei, Direcţia O şi numărul de înregistrare administrativă 5016. Scrisoarea a fost pliată în trei.