• Baze de date online:
  • Arheologie
  • Etnografie
  • Monumente
  • Muzee
  • Carte
  • Arte interpretative

Legaţia Belgiei din Bucureşti. Scrisoare oficială a Legaţiei Belgiei din Bucureşti către George Enescu. Acesta este anunţat că va primi o copie autentică a documentului prin care i s-a conferit distincţia „Crucea de Commandor al Ordinului Leopold al Belgiei”

Legaţia Belgiei din Bucureşti; Scrisoare oficială a Legaţiei Belgiei din Bucureşti către George Enescu. Acesta este anunţat că va primi o copie autentică a documentului prin care i s-a conferit distincţia „Crucea de Commandor al Ordinului Leopold al Belgiei” - Muzeul Naţional "George Enescu" - BUCUREŞTI (Patrimoniul Cultural National Mobil din Romania. Ordin de clasare: 2084/15.02.2018 - Fond)

Deţinător / Owner *
* la data clasării / at the time of listing
Domeniu / Domain
Documente
Nr. inventar / Accession number
5316
Tip / Type
Scrisoare oficială
Autor/Emitent / Author/Issuer
Legaţia Belgiei din Bucureşti
Titlu/Subtip / Title/Subtype
Scrisoare oficială a Legaţiei Belgiei din Bucureşti către George Enescu. Acesta este anunţat că va primi o copie autentică a documentului prin care i s-a conferit distincţia „Crucea de Commandor al Ordinului Leopold al Belgiei”
Material
Hârtie
Tehnică / Technique
Dactilografiat
Dimensiuni / Dimensions
L: 34,2 cm; La: 20,6 cm
Datare / Dating
17 iunie 1924
Fişă întocmită de / Record made by
Lancuzov, Mihaiu
Ordin de clasare / Listing order
2084/15.02.2018 - Fond
Poziţia 2
Descriere / Description
 
Document oficial, pe o pagină dactilografiată, cu antetul Legaţiei Belgiei din Bucureşti. În scrisoare George Enescu este înştiinţat că va primi o copie autentică a documentului oficial prin care i s-a conferit prin Decret Regal distincţia „Crucea de Commandor al Ordinului Leopold al Belgiei”. Scrisoarea este semnată R(...) de Schneider şi are numărul de înregistrare administrativă 571. Textul este în limba franceză.